Konténerpark

img_2181.JPGMegkeztük a munkát a karaván parkban. Három napja dolgozunk és persze fáj minden porcikánk. Tulajdonképpen nem végzünk nehéz fizikai munkát, de elég fárasztó amit csinálunk. Például a sövénymetszés nem nehéz munka, de egész nap, 8 órában csinálni egyfolytában az már elég megterhelő. Persze ezt majd megszokjuk, kicombosodunk. Nem vártuk hogy könnyű lesz és nem is az, de eléggé jó pénzt kapunk érte, főleg ha a szállás és rezsi dolgot is figyelembe vesszük. Az eddigi 3 napból kettő tulajdonképpen értelmetlen munka volt: útpadka ill. szegélytakarítás. Azt vettük észre, hogy egyelőre még nem nagyon van mit csinálni, úgy kinlódnak ki valami feladatot nekünk. A mai nap már jobb volt: sövénymetszés plusz gereblyézés. Ennek legalább volt értelme és elég látványos is volt, és persze fárasztó. Kábé 300 m, 2.5m magas sövényt nyírtunk síkra egy 7-8 kilós benzinmotoros metszőgéppel (ezt elég megterhelő egész nap fejfölé emelgetni), és a mellékterméket is összegyűjtöttük (ez sem kevés). Holnap lazább napunk lesz: egy virágoskertet kell rendbetennünk.

A “lakás” nagyon szuper, komfortos. Azt kell mondjam még kényelmesebb, mint a Wexfordi bérlemény. Kívülről elég visszataszító, de bent már jó lenni. Minden van, ami kell, még ingyen internet is. Lett egy galéria “Caravan” címmel, ott található pár kép a pecóról…

13,473 Responses to “Konténerpark”

 1. matyi Says:

  Szilvinek hogy megnott mar a haja:)

 2. Bandi Says:

  szép kerti oroszlánotok is van. de tényleg otthonosnak látszik a kocsi, vagy mi is ez.
  a munkához kitartást!
  tegnap Tündi és Matyi fogadást adtak Bálint tiszteletére. nagyon kellemes este volt.

 3. petymeg Says:

  Laktam ilyenben 4 napig Skóciában anyukámmal. Az talán egy lehelletnyit kisebb volt, de ugyanilyen volt a berendezés meg minden. Úgy látszik ezt szeretik a kelták. De tényleg nagyon otthonos!
  A munkához kitartást kívánok én is meg sok napsütést! :)

 4. MÓRA FERENC Says:

  Az oroszlánok nagyon ott vannak.Tolmácson jól mutatna a nagykapu két szélén.
  A melóhoz kitartás!

 5. bikfic Says:

  elég nyomasztó volt látni a neonmellényes pályamunkásokat a Keletibe, rájöttem, hogy Magyarországon semmilyen munkát nem vállalnék el. Terveim mára: traktorjogsi, angol nyelv

  Ha elegetek van a munkából meg a Magyarországtalanságból, akkor bármikor elugrok helyettesíteni akár egy hétre is. (elég jól tudok már reptereket használni)

  csudi szupi puszi cuki, ne adjátok fel Ölés :)

 6. Perka Says:

  Kedves BikficBálint!

  Olyan jól tudsz reptereket használni, hogy 2 nap alatt fel is tudsz szállni! (Andrizska)
  Azért valld be, hogy a miniszótár nélkül fél nap alatt éhen haltál volna… :) (Er)

  Puszikinnenkintről!

 7. bikfic Says:

  elég jól tudom mondani angolul, hogy bagett. Meg Agneszka anyjával is elég jól elbeszélgettem a reptéren (mert azért volt időm:)). Azt mondta, hogy: “Ketlin telefon bla-bla”, erre én: “oké”


Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer