HRS - Szállodák a nagyvilágban

Partnerünk a HRS, egyéni és üzleti utazók számára az egész világra kiterjedő szállodafoglalási rendszert működtet. Magyar nyelven lehet választani kétszázezernel több, különféle árkategóriájú szálláshely közül. A foglalás ingyenes, hitelkártyára nincs szükség, csak a helyszínen kell fizetni.
Kattintson!


Limba.com - Szállások Szlovákiában, Csehországban, és máshol

Partnerünk a Limba.com, a szlovákiai, csehországi és ausztriai szállások specialistája. Vendégházakat, családi panziókat, bungalókat kínál nyári és téli szezonban, fürdőhelyek, nevezetes látnivalók vagy sípályák közelében. A fényképes ajánlatok megkönnyítik a választást az imponálóan széles, több mint tizenegyezer ajánlatot tartalmazó adatbázisból. Nyaraljon-teleljen a Limbával a Magas-Tátrában, Prágában, a Stájer Alpokban, Salzburgban, Tirolban.
Kattintson!


Hostelworld.com - Hostelek a nagyvilágban

Partnerünk a Hostelworld.com, a világ egyik legnagyobb, hosteleket közvetítő rendszere. 168 ország majdnem többezer városában foglalhat szállást akár már pár eurós fejenkénti ártól - Argentínától Új-Zélandig. A Hostelworld.com online megerősített foglalásokat kínál hostelekbe, olcsó szállásadó központokba, ifjúsági- és diákszállásokra, és mindez részben magyarul.
Kattintson!


Adriagate.hu - Horvátországi szállások

Partnerünk az Adriagate.hu, a horvátországi nyaralások specialistája. A szállásajánlatokban a fürdőmedencés luxus apartmantól a világítótoronyig, ódon kőház, parányi sziget, hotel, falusi vendéglátás, minden kategória egyaránt megtalálható. Üdüljön az Adria legszebb helyein. Olyan csodás városok várják, mint Dubrovnik, Zadar, Split, Opatija, napfényes strandok és a Plitvicei-tavak, nem is beszélve az olyan gyönyörű szigetekről, mint Hvar, Brac, Vis, Korcula.
Kattintson!


Biztosítás.hu - Az utasbiztosítások kiindulópontja

Partnerünk, a Biztosítás.hu Kft. ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő biztosítási társasága. Oldalukon több mint 30 féle utasbiztosítás közül választhat igényének és pénztárcájának megfelelőt. Az utasbiztosítás akár az utolsó pillanatban, az utazás előtti napon 23:00 óráig megköthető. A személyi sérülésekre szóló biztosítások mellett megtalálja poggyásza, síelése vagy akár búvárkodása biztosítását is. Néhány perc alatt már a kötvénye is a kezében lehet - 100 % online ügymenet. Kártyával vagy átutalással is fizethet
Kattintson!


HurráNyaralunk.hu - fapados és hagyományos repülőjegyek

Partnerünk a HurráNyaralunk.hu online utazási iroda. Oldalán keresztül egyszerűen tudja összehasonlítani és lefoglalni a hagyományos, valamint a fapados légitársaságok repülőjegyeit. Megtalálhatók náluk a legfrissebb légitársasági akciók, és az összetettebb repülő-kombinációk is.
Kattintson!


Holiday Autos - Autókölcsönzés a nagyvilágban

Partnerünk a Holiday Autos, amely a világ egyik legnagyobb autóbérlést közvetítő cége. Magyarországi vezérképviselete a Tensi Aviation Kft., kiszolgáló partnerei közé tartozik az Europcar, a Hertz, az Alamo, a Sixt, a Budget, az Avis is. Szolgáltatásaik Európában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, valamint néhány egzotikus helyszínen vehetők igénybe - bérautók a világ többezer pontján, magyar nyelvű online foglalási rendszer, gyors kiszolgálás, fizetés itthon, forintban.
Kattintson!

Hostelek a nagyvilágban

Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belarusz, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észak-Írország, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Grönland, Hollandia, Horvátország, Izland, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxembourg, Macedónia, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Skócia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Wales


Európán kívül - kattintson ide.© - GoGlobe.hu - 2007   |   Impresszum   |   Jogi nyilatkozat